Concurs de fizică la Colegiul “Mihai Eminescu”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 2, 2016 17:11

Concurs de fizică la Colegiul “Mihai Eminescu”

Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, va găzdui în zilele de 4-6 noiembrie cea de-a 29-a ediție a Concursului interliceal de fizică TOP-FIZ. Acest concurs se adresează tuturor elevilor pasionați de fizică.

Concursul TOP-FIZ inițiat în anul 1988 de către profesorii din catedrele de fizică de la licee din Baia Mare și din Satu Mare este un bun prilej de pregătire și de verificare a cunoștințelor celor mai buni elevi pasionați de fizică, în vederea participării acestora la competiții de nivel național.

Pentru prima dată, în acest an, la acest concurs participă și elevi din gimnaziile acestor colegii.

Subiectele din concurs sunt propuse de către profesorii dr. Sandu Mihail de la Colegiul Economic Călimănești din județul Vâlcea, autor a multor culegeri de probleme de fizică cu un conținut extrem de interesant.

Festivitatea de deschidere a Concursului TOP-FIZ va avea loc vineri, 4 noiembrie , la ora 18.30, în Sala Festivă „Dr. Vasile Lucaciu” a Colegiului Național „Mihai Eminescu”, iar festivitatea de premiere va avea loc, în același loc, sâmbătă, 5 noiembrie a.c., în intervalul 18.30-19.00.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49448"]