Copil de 14 ani din Satu Mare, dat dispărut

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 2, 2015 15:38

Copil de 14 ani din Satu Mare, dat dispărut

Un băiat de 14 ani din Satu Mare a dispărut de acasă pe 1 Decembrie. Părinții sunt diperați și spun că cel mai probabil nota mică primită la teza la matematică l-a speriat și l-a determinat pe tânăr să plece de acasă.

 O familie din Satu Mare își caută disperată copilul de 14 ani care a dispărut de acasă pe 1 decembrie. Tânărul, pe numele său Alex, a spus că merge la meciul echipei Olimpia și nu s-a mai întors acasă. Părinții și-au dat seama că ceva nu este în regulă când au observat că tânărul nu-și luase cu el telefonul mobil. În acel moment tatăl a alertat poliția.

Vizibil afectat, bărbatul spune că fiul lui nu a mai plecat de acasă până acum și crede că, motivul pentru care ar fi recurs la acest gest ar fi nota mică primită la teza la matematică.

Părinții mai au acasă un copil de 4 ani și nu vor să se gândească că s-ar fi întâmplat ceva rău cu băiatul lor cel mare. Cu lacrimi în ochii, tatăl îi transmite lui Alex să se întoarcă acasă și să nu recurgă la vreun gest necugetat.

Tânărul are păr șaten, ochi verzui și 1,65 înălțime. În momentul dipariției acesta era îmbrăcat cu o geacă bleumarin cu dungi albe, hanorac, blugi și adidași albaștri. Oricine are informații despre adolescent este rugat să sune la 112.

Copil de 14 ani din Satu Mare, dat dispărut –>> http://tv1satumare.ro/?p=36295

Posted by TV1 Satu Mare on 2 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36295"]