Copilaşii din Micula sensibilizează sătmărenii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 17, 2016 19:06

Copilaşii din Micula sensibilizează sătmărenii

Datorită implicării postului nostru de televiziune, cazul familiei Goja a sensibilizat cetăţenii din judeţul Satu Mare. Cei şase copii care stau în grija bunicii şi care îşi duc traiul în condiţii mai mult decât modeste, au avut parte miercuri de o surpriză neaşteptată. Reprezentantul unei asociaţii din municipiul Carei s-a deplasat până în Micula şi le-a dăruit celor mici nenumărate bunuri şi alimente, gestul său emoţionând până la lacrimi familia aflată la ananghie.

Cei şase copii care sunt crescuţi de bunica lor şi ale căror poveşti au fost prezentate în cadrul ştirilor TV1, au fost ajutaţi de Asociaţia Împreună din Carei. Reprezentantul organizaţiei, Lorincz Zoltan, spune că este de datoria noastră, a oamenilor să ne implicăm în ajutorarea celor nevoiaşi, orice lucru poate neînsemnat pentru noi, reprezintă o adevărată binecuvântare pentru alţii mai puţin norocoşi.

Haine, alimente, jucării şi nu numai, au fost bine aranjate în portbagajul maşinii conduse de Lorincz Zoltan, apelul acestuia făcut către comunitate auzindu-se în întreaga zonă a Careiului.

Mama celor şase copii suferă de o boala cumplită numită cancer, iar orice ajutor care venit pe adresa familiei Goja aduce cu sine şi o rază de lumină în ochii celor mici, după atâtea momente grele în care chiar şi pâinea de zi cu zi a refuzat să se aşeze pe masa lor sărăcăcioasă.

Copilaşii din Micula sensibilizează sătmărenii

Copilaşii din Micula sensibilizează sătmărenii ->> http://goo.gl/XQmc4N

Posted by TV1 Satu Mare on 17 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39609"]