CORNUL și LAPTELE cu probleme încă din primele zile de distribuție

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 14, 2017 14:21

CORNUL și LAPTELE cu probleme încă din primele zile de distribuție

Începând cu luna ianuarie 2017  inspectorii OPC au desfasurat acţiuni de control privind modul de distribuţie a produselor alimentare în special în ceea ce privește cornul și laptele oferite elevilor din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, pe raza jud Satu Mare. 

In prima zi de distributie cornurile *furnizate de SC Logistic Media Pop Art Srl nu respectau cantitatea neta de 80 de grame, ( 69,11 / 70,65 / 75,44 / 77,24 grame ), si la biscuiti 43, 40 grame, deficiente care spun inspectorii OPC nu s-au mai regasit in urmatoarele zile.

Totodată, distributia pentru cornurile simple nu s-a facut zilnic incepand cu prima saptamana de livrare 09-07.01.2017 la scolile din Municipiul Satu Mare de catre sc Logistic Media Pop Art srl. In ziua de luni s-au adus cornuri si biscuiti si marti nu s-a mai adus nimic specificand ca biscuitii au fost pentru ziua de marti. Conducerea scolii a contactat reprezentatul distribuitor deoarece in ziua de miercuri s-au adus cornuri pentru o zi si biscuiti pentru 2 zile, specificand faptul ca produsele au fost distribuite si luni si miercuri cu un numar de 34 bucati in minus. In cursul zilei de joi au fost distribuite produsele ramase restanta.
La o alta scoala din Judetul Satu Mare in cadrul aceleasi saptamani cornurile distribuite erau invelite in ambalaj cu ambalajul exterior in interior,cu scrisul imprimat pe interior, luand contact direct cu cornurile.

Sanctiuni :

Pentru deficientele constatate Operatorul economic sc Logistic Media Pop Art srl, a fost sanctionat contraventional cu amenda de 10000 lei fiind dispuse masuri imediate de remediere a deficientelor si respectarea conditiilor din Caietele de sarcini pe care s-a angajat la castigarea licitatiei.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54162"]