Crema judo-ului românesc vine la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 10, 2015 08:49

Crema judo-ului românesc vine la Satu Mare

Weekendul ce urmează aduce la Satu Mare cele mai incendiare meciuri de arte marţiale din acest sfârşit de an. Sâmbătă, Sala LPS ,,Ecaterina Both’’ va fi gazda Openului României la Judo, competiţie ce va reuni cei mai importanţi judoka din ţară, sportivi ce promit să facă spectacol pe tatami.

În pofida faptului că turneul este unul de cel mai înalt nivel, iar sportivii care vor veni la Satu Mare reprezintă elita judo-ului românesc, având în palmares nenumărate medalii cucerite, atât la competiţii naţionale, cât şi internaţionale, antrenorul sătmărenilor, Marian Halas, crede că judeţul nostru are forţa necesară să se lupte de la egal la egal cu cei mai în vogă judoka din România. Evenimentul este dedicat categoriilor masculin şi feminin, deschiderea oficială fiind programată sâmbătă, începând cu ora 12.00.

Marian Halas consideră că Openul României la Judo nu are o favorită clară, competiţia fiind deschisă oricărui rezultat.

Competiţia îşi va afla câştigătorii în după-amiaza zilei de sâmbătă, începând cu ora 16.00, urmând ca de la ora 20.00, restaurantul sătmărean Paloma Blanca să fie gazda Galei Laureaţilor Federaţiei Române de Judo. Openul României este organizat de Marian Halas şi Fuşle Security, în colaborare cu Consiliul Judeţean Satu Mare şi FR Judo.

Crema judo-ului românesc vine la Satu Mare –>> http://goo.gl/6OBk48

Posted by TV1 Satu Mare on 9 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36657"]