CS Primavera, locul doi la Memorialul ,,Gheorghe Ene’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 9, 2015 15:56

CS Primavera, locul doi la Memorialul ,,Gheorghe Ene’’

Încrâncenare, driblinguri de senzaţie, şuturi ca din tun şi pasiune cât cuprinde. De asta au avut parte sătmărenii iubitori ai sportului cu balon rotund marţi şi miercuri, în Sala LPS, la unul dintre cele mai spectaculoase turnee de minifotbal rezervate copiilor. Sătmarul, Bihorul, Maramureşul şi Sălajul au luptat pentru prima treaptă a podiumului, echipa din regiunea Crişana impunându-se la limită.

Marţi şi miercuri Sala LPS ,,Ecaterina Both’’ din Satu Mare a fost gazda turneului zonal al Memorialului ,,Gheorghe Ene’’ la minifotbal, competiţie rezervată jucătorilor născuţi în anul 2007. Sătmarul a fost reprezentat de Clubul Sportiv Primavera, echipă care a demonstrat încă o dată că, deşi a luat fiinţă în urmă cu doar trei ani, are un potenţial uriaş şi individualităţi care nu peste mult timp ar putea fi remarcate de academiile unor mari cluburi din Europa. Deşi nu a reuşit să se impună la acest turneu, formaţia antrenată de Dorin Ţuţuraş a făcut o figură extrem de frumoasă. Clasamentul final se prezintă astfel: locul întâi, Atletic Zalău, locul doi, CS Primavera, pe poziţia a treia s-a clasat FC Mara 2010 Baia Mare, iar cei ce nu au prins podiumul au fost reprezentanţii Bihorului cu echipa Viitorul Marghita.

În finala mică a turneului zonal, CS Primavera a trecut de FC Mara 2010 Baia Mare, scor 3-2, la capătul unui meci în care formaţia sătmăreană a reuşit să întoarcă un rezultat nefavorabil după prima repriză, maramureşenii conducând la pauză cu 2-1.

CS Primavera, locul doi la Memorialul ,,Gheorghe Ene’’ –>> http://goo.gl/LYzUwD

Posted by TV1 Satu Mare on 9 Decembrie 2015

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36628"]