,,Cupa Polipol’’ la karate, la a III-a ediţie

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 20, 2015 19:05

,,Cupa Polipol’’ la karate, la a III-a ediţie

Localitatea Foieni din judeţul Satu Mare a fost sâmbătă gazda celei de-a III-a ediţii a ,,Cupei Polipol’’, una dintre cele mai importante competiţii de karate din regiunea de nord-vest a ţării. Concursul destinat copiilor până la 14 ani a reunit în sala de sport a Şcolii Gimnaziale din comuna transilvăneană nu mai puţin de 160 de sportivi din şapte judeţe. Competiţia a fost organizată de Clubul Sportiv de Karate Zanshin, cu sprijinul SC Polipol Mobilă SRL.

Unul dintre oamenii fără de care acest eveniment sportiv remarcabil nu s-ar fi bucurat de un asemenea succes, directorul general al Polipol Mobilă, a spus că, an de an, competiţia de karate din Foieni a reuşit să adune laolaltă foarte mulţi iubitori ai sportului, ediţia din acest an bucurându-se de un succes remarcabil.

Florin Mihali, coordonatorul secţiei de karate a clubului Zanshin din Foieni, a precizat că evenimentul de sâmbătă este susţinut într-un mod deosebit, aşa cum, de altfel, ar trebui să fie orice competiţie de înaltă ţinută.

La final, organizatorii au pregătit şi surprize tuturor participanţilor, prezenţa lui Moş Crăciun în mijlocul tinerilor sportivi a reprezentat un cadou de nepreţuit.

,,Cupa Polipol’’ la karate, la a III-a ediţie –>> http://goo.gl/yhVkkN

Posted by TV1 Satu Mare on 20 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37114"]