Cursuri de formare gratuite prin AJOFM

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 8, 2016 15:35

Cursuri de formare gratuite prin AJOFM

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, organizează în această perioadă cursuri de formare profesională. Cei interesaţi de cursuri de zugrav, coafor, mecanic auto precum şi lucrător în comerţ, sunt aşteptaţi la sediul instituţiei pentru înscrieri.

În cadrul programului de formare profesională aferent anului în curs, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare, intenţionează să demareze iniţierea a şapte cursuri de formare profesională pentru persoanele care nu au un loc de muncă şi sunt înregistrate în baza instituţiei în calitate de şomer indemnizat sau şomer neindemnizat.

Aceste cursuri sunt organizate în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Cluj Napoca şi se vor derula în judeţul Satu Mare.

Până în prezent, grupele sunt formate în proporţie de 90 % iar până la începerea cursurilor conducerea preconizează că grupele vor fi complete. Şomerii indemnizaţi sau cei neindemnizaţi care doresc să urmeze aceste cursuri de calificare gratuite sunt rugaţi să se adreseze Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45847"]