Cursuri de formare profesională la AJOFM

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 13, 2016 13:47

Cursuri de formare profesională la AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza începerea a doua cursuri de formare profesională în această lună. Este vorba despre un curs de contabilitate și un curs de lucrători în stucturi.

Formarea profesională poate fi un nou punct de plecare în găsirea unui loc de muncă, sau pentru atingerea obiectivelor profesionale. În acest sens, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare va organiza inceperea a doua cursuri de formare profesională în luna septembrie, respective un curs de contabilitate de 14 persoane la Satu Mare, și un curs de lucrători în stucturi de 14 persoane la Santău.

Persoanele interesate să participe la aceste cursuri trebuie să fie înscrise la agenție ca fiind în căutarea unui loc de muncă. Cursurile de formare profesională sunt totodată gratuite.

De asemenea Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare pregătește în perioada următoare un curs de bucătar și un curs de ospătar.

Așadar, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care doresc să urmeze un curs de formare profesională gratuit se pot adresa Compartimentului de formare profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr. 36 la telefon 0261/770237.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47921"]