Delegaţie sătmăreană la Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 29, 2014 18:50

Delegaţie sătmăreană la Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate

PSDÎn perioada 22-24 august s-a desfăşurat la Mamaia, Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate, confirmându-şi statutul de cea mai puternică organizaţie politică de femei din România.

Participarea a fost numeroasa,fiind invitate femei social democrate din toate judetele din tara. Din partea OFSD Satu Mare au participat Mihaela Motoc, Alina Chis si Mariana Salajean. La dezbateri au fost coordonate de d-na presedinte a OFSD, Rovana Plumb, secretarul general Maria Lazar, secretar executiv Elena Farcas si Viorica Dancila europarlamentar. Gazda evenimentului a fost presedinta OFSD Constanta, Mariana Gaju. Presedintele PSD, Victor Ponta a subliniat importanta rolului femeii in politica, aducand aprecieri pentru solidaritatea si implicarea acestora in diferite actiuni sustinute la nivel national.

Totodata,Victor Ponta a mentionat realizarile din functia de prim ministru ce au ajutat la relansarea economiei. Sub guvernarea sa, România a reusit să atragă într-un an mai multe fonduri europene decât în cei patru ani ai Guvernului Boc. A obţinut creştere economică, a reîntregit salariile tăiate de guvernarea lui Traian Băsescu marind salariul minim pe economie cat si pensile si a dezvoltat programe care sustin crearea de locuri de muncă. Discutiile au fost canalizate pe semnificatia Scolii de vara a femeilor din PSD, pe instrumente de marketing politic, bune practice de activitati specifice organizatiei de femei s.a.

Organizatiile din tara au fost felicitate pentru eficienta cu care valorifica potentialul organizatiei, precum si pentru succesele inregistrate in actiuni politice de impact.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="11875"]