Din Canada, în cabinetele stomatologilor din Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 6, 2017 16:33

Din Canada, în cabinetele stomatologilor din Satu Mare

Turismul dentar a devenit în această perioadă un subiect extrem de dezbătut. Românii din Occident, dar și străinii şi-au petrecut vacanţa la medicul stomatolog, iar cabinetele din Satu Mare au fost populate în ultimele săptămâni de cetăţeni veniţi din toate colţurile lumii.

Turismul dentar devine pe zi ce trece un fenomen tot mai raspandit. Odata cu dezvoltarea tehnologica accelerata a ultimului deceniu, diferentele dintre standardele de calitate din Romania in raport cu celelalte tari din Comunitatea Europeana au disparut, iar astfel multe cabinete medicale din oraşele româneşti, printre care se numără şi Satu Mare oferă cel mai bun raport calitate-preţ. Chiar în dimineaţa zilei de astăzi, la unul dintre cabinetele din municipiul Satu Mare, s-a prezentat un cetăţean canadian, convins de reputaţia specialiştilor sătmăreni.

Cabinetele noastre vin in intampinarea pacientilor din intreaga lume oferind solutiile cele mai eficiente in functie de necesitatile pacientilor organizate intr-un concept bazat pe un sistem integrat de servicii stomatologice.

Conform unor date oficiale ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, în fiecare an, şapte mii de străini vin în România pentru a beneficia de tratament dentar și dau între 1.500 și 2.000 de euro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53934"]