DJST: Premii pentru cei mai buni sportive ai judeţului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 18, 2015 19:27

DJST: Premii pentru cei mai buni sportive ai judeţului

Cei mai buni sportivi din judeţul nostru, atât la probe olimpice, cât şi la cele neolimpice, au fost recompensaţi vineri, în cadrul ,,Galei Laureaţilor Sătmăreni’’, cu diplome, trofee, pachete cu alimente şi premii în bani oferite de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare.

Desfăşurată vineri la Centrul de Agrement Ştrand Satu Mare, Gala Laureaţilor Sătmăreni 2015 s-a detaşat printr-o participare masivă, iar după cum ne-a obişnuit la fiecare sfârşit de an, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret pune mare preţ pe performanţele sportivilor care au urcat pe podium la nenumărate discipline, atât în turnee naţionale, cât şi internaţionale.

Pentru că sportivii reprezintă judeţul Satu Mare peste mări şi ţări şi adună trofee şi medalii într-un ritm accelerat, aceştia se află tot timpul în atenţia Consiliului Judeţean, instituţie care îi sprijină necondiţionat.

La probele olimpice, sportivul anului a fost declarat luptătorul de la Clubul Sportiv Satu Mare, Lenard Berei, iar la cele neolimpice învingător a ieşit, pentru al cincilea an consecutiv, karatistul Bartincki Attila.

DJST: Premii pentru cei mai buni sportive ai judeţului –>> http://goo.gl/iMSLgO

Posted by TV1 Satu Mare on 18 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37074"]