Doi sătmăreni, la un pas de moarte în Someș

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 17, 2015 17:02

Doi sătmăreni, la un pas de moarte în Someș

Miercuri, 16 decembrie, în jurul orei 17:24, pompierii au fost anunţaţi despre faptul că doi bărbaţi au căzut în râul Someş, în zona podului galben. Aceştia au fost scoşi la timp şi transportaţi cu hipotermie la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare.

Echipajele Detaşamentului de Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare au intervenit, marţi, 16 decembrie, pentru a salva doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 31, respectiv 39 de ani, care au căzut în râul Someş. Pompierii au acţionat cu un echipaj de căutare – salvare şi un echipaj SMURD, în colaborare cu alte două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Cei doi bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe cu hipotermie, având temperatura corpului de 32, respectiv 33 de grade. Purtătorul de cuvânt al spitalului Constantin Demian, a declarat că pacienţii nu au avut nevoie de internare şi că acum sunt în afara oricărui pericol.

Se pare că cei doi bărbaţi au avut norocul de a se agăţa de o creangă, reuşind astfel să supravieţuiască până la sosirea echipajelor de salvare.

Doi sătmăreni, la un pas de moarte în Someș –>> http://goo.gl/df7Oco

Posted by TV1 Satu Mare on 17 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37007"]