Donație -1000 de volume pentru elevii din Tășnad

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 22, 2017 11:37

Donație -1000 de volume pentru elevii din Tășnad

Asociația Curtea Veche, cu sprijinul Azomureș și Promat Comimpex, organizează marți, 28 februarie 2017, un eveniment în cadrul căruia oferă copiilor de la Școala Gimnazială Tășnad din județul Satu Mare un număr de 1.000 de volume potrivite vârstei lor. 

Întâlnirea va atinge și latura dezvoltării personale printr-o serie de discursuri motivaționale ale invitaților: Iren Arsene Mate (preşedinte, Asociaţia Curtea Veche), Călin Pop (director vânzări, Azomureș), Cristian Moldovan (director, Promat Comimpex) și Dan Ștefănescu (pilot, iacăr acrobat) care le va povesti copiilor despre importanța lecturii pentru o carieră de succes. Acțiunea va avea loc în Sala Unirea (fostul cinematograf din Tășnad), cu începere de la ora 12.00, și include, pe lângă donația de carte, și o conferință susținută de Oana Moraru, expert în educație, care le va prezenta adulților o serie de tehnici prin care aceștia îi pot apropia pe cei mici de lectura din plăcere.

Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația Curtea Veche în cadrul programului național de lectură “Cărțile copilăriei” și desfășurat în comunitățile agricole în parteneriat cu Azomureș, cel mai important producător de îngrășăminte minerale din România. Transportul cărților este asigurat de Sameday Courier.

Mai multe detalii despre Asociația Curtea Veche și despre proiectele pe care le desfășoară puteți afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro și Facebook.com/AsociaţiaCurteaVeche.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54387"]