Dosarul lui Mircea Govor, în vizorul Înaltei Curţi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 18, 2016 15:47

Dosarul lui Mircea Govor, în vizorul Înaltei Curţi

Înalta Curte de Casație și Justiție a constatat nereguli majore legate de modul în care a avut loc anchetarea fostului lider al Partidului Social Democrat Satu Mare și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor.

Judecătorii au constatat neregularitatea rechizitoriului întocmit de Direcţia Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea în dosarul de presupus șantaj de care fostul preşedinte PSD Satu Mare Mircea Govor este acuzat împreună cu fostul director al cotidianului Gazeta de Nord-Vest, senatorul Valer Marian, și omul de afaceri Mirel Vlas, patronul firmei de construcții Tehnic Asist.

De asemenea, instanța a decis excluderea din materialul probator a interceptărilor şi înregistrărilor comunicaţiilor efectuate între cei trei inculpați și au dispus procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea să remedieze în termen de 5 zile neregularităţile actului de sesizare şi să comunice dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată a celor trei inculpaţi ori solicită restituirea cauzei. Următorul termen de judecată este 11 noiembrie, se arată într-un material postat de portalul de ştiri satumareonline.ro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48990"]