Echipa ALDE luptă pentru bunăstarea comunităţii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 24, 2016 20:08

Echipa ALDE luptă pentru bunăstarea comunităţii

Echipa care îl susţine pe Adrian Ştef în cursa pentru primărie se arată una solidă, capabilă să răspundă tuturor nevoilor comunităţii sătmărene. În cadrul conferinţei de presă care a avut loc duminică la sediul ALDE Satu Mare, trupa liberală a ţinut să le transmită cetăţenilor că siguranţa şi dezvoltarea municipiului stau în mâinile lor.

Actualul consilier judeţean, profesorul Anna-Maria Maruşca a precizat că ALDE Satu Mare va pune un accent deosebit pe învăţământ şi pe tineri deopotrivă.

De asemenea, echipa ALDE Satu Mare a devenit şi mai puternică odată cu venirea unor oameni care au demonstrat că au cunoştinţe remarcabile în administraţie şi a căror proiecte vor contribui serios la dezvoltarea municipiului.

Şi pentru că pensionarii sunt o categorie atât de importantă pentru orice comunitate, profesorul Teodor Curpaş va veni în sprijinul lor.

Din echipa ALDE mai fac parte şi alte persoane care au adus siguranţă şi bunăstare Sătmarului, dintre care îi amintim pe colonelul Gheorghe Strâmb, fostul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv pe directorul adjunct al Muzeului Judeţean, Radu Ardelean.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42825"]