Echipele de la LPS se află în febra competiţiilor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 8, 2016 16:47

Echipele de la LPS se află în febra competiţiilor

Deşi elevii sunt în vacanţă, echipele care activează în cadrul Liceului cu Program Sportiv Satu Mare se află în plină competiţie iar majoritatea ramurilor sportive reuşesc să bată la uşa performanţei demonstrând, dacă mai era cazul, că LPS-ul continuă să producă talente pe bandă rulantă.

Returul la fotbal începe în luna martie, iar juniorii de la LPS vor încerca să se menţină la un nivel care să-i propulseze în topul celor mai promiţătoare talente din ţară. În plin campionat se află însă baschetul, echipa de fete deplasându-se în Miercurea Ciuc pentru turneul semifinal care va decide cine intră în cursa pentru cea mai bună formaţie din ţară.

De asemenea, handbalul, tenisul de masă şi şahul au intrat şi ele în febra competiţiilor, sportivii vizând nu doar rezultate remarcabile, ci şi jocuri spectaculoase care fac parte din identitatea echipelor din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare.

Rezultatele importante obţinute de talentele de la LPS au atras atenţia şi selecţionerilor. Mai multe ramuri sportive, printre care fotbalul, baschetul, atletismul şi şahul au reprezentanţi la loturile naţionale.

Echipele de la LPS se află în febra competiţiilor –>> http://goo.gl/tbuPw6

Posted by TV1 Satu Mare on 8 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39148"]