Elevii cu performanţe sportive, premiaţi de primarul Coica

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 14, 2015 15:57

Elevii cu performanţe sportive, premiaţi de primarul Coica

Primăria Municipiului Satu Mare este aproape de sportul sătmărean şi nu ratează nicio ocazie de a aprecia meritele tuturor celor care se implică în acest domeniu de activitate. Astfel, luni, edilul-şef Dorel Coica i-a premiat pe elevii şi profesorii care au dus numele oraşului nostru în ţară, datorită rezultatelor remarcabile la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar.

Festivitatea de premiere a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului Local, premiile şi diplomele fiind înmânate elevilor şi profesorilor de către primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca şi city managerul municipiului Satu Mare, Dan Băbuţ. Nu mai puţin de 61 de tineri şi nouă cadre didactice au primit aprecieri în cadrul evenimentului.

La finalul festivităţii, edilul-şef a spus că municipiul Satu Mare va avea grijă ca în viitorul apropiat, toţi cei care performează la cel mai înalt nivel să se bucure de cele mai bune condiţii de antrenament şi de joc.

Pe lângă diplomele de merit, sărbătoriţii zilei de luni au primit, fiecare, câte un premiu în bani în valoare de 300 de lei.

Elevii cu performanţe sportive, premiaţi de primarul Coica –>> http://goo.gl/ESyBYP

Posted by TV1 Satu Mare on 14 Decembrie 2015

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36834"]