Elevii sătmăreni au fost primiţi la ,,Palat’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 22, 2016 16:28

Elevii sătmăreni au fost primiţi la ,,Palat’’

Consiliul Judeţean Satu Mare şi-a deschis porţile pentru elevi în săptămâna Şcoala Altfel. Astfel vineri, 22 aprilie, copiii au avut ocazia să fie pentru o zi consilieri judeţeni şi să citească proiecte de hotărâre. După turul Palatului Administrativ, cireaşa de pe tort a fost vizitarea biroului preşedintelui Adrian Ştef.

Mai mulţi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Bălcescu-Petofi’’ şi de la Colegiul Naţional ,,Doamna Stanca’’ au aflat vineri unde este Consiliul Judeţean şi ce face concret această instituţie pentru ei şi familiile lor, dar şi pentru întreaga comunitate din judeţul Satu Mare. Înainte să dea mâna cu conducerea judeţului, copiii au urcat în turnul Palatului Administrativ, după care au dat năvală pe holurile şi în sălile de şedinţe ale instituţiei, arătăndu-se extrem de curioşi, dar şi emoţionaţi.

Profesorul care i-a coordonat pe elevi, a precizat că după popasurile la monumentele de mare însemnătate pentru Satu Mare, a dorit ca acest tur de forţă din săptămâna Şcoala Altfel să se încheie cu vizitarea celei mai înalte clădiri din Transilvania.

După turul Palatului, elevii au fost întâmpinaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef.

După cei de la Bălcescu-Petofi, le-a venit şi rândul elevilor Colegiului Naţional ,,Doamna Stanca’’ să stea de vorbă şi să facă selfie-uri cu preşedintele Adrian Ştef.

În afară de Consiliul Judeţean, şi instituţiile subordonate celei conduse de Adrian Ştef le-au oferit elevilor o ofertă atractivă în cadrul programului Şcoala Altfel.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42790"]