Elevul lui Bocelli, în concert la Carei

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 4, 2016 16:43

Elevul lui Bocelli, în concert la Carei

Sâmbătă, 22 octombrie 2016, de la ora 19.00 la Sala Teatrului municipal din Carei va avea loc concertul extraordinar al tenorului Nagy Norbert, intitulat „Amor & Passion”, care va cuprinde opere moderne, muzică pop și canțonete.

După ce a colindat jumătate din lumea-ntreagă, concertând prin operele din Italia, Germania, Franţa şi Dubai şi participând la numeroase festivaluri de operă din străinătate, acum, tenorul sătmărean Nagy Norbert își va etala talentul, concertând la data de 22 octombrie, într-o sâmbătă seară, în fața publicului careian. Fostul elev al renumitului tenor Andrea Bocelli va cânta pe scena teatrului local recent renovat, începând cu ora 19:00.

Dar la ce se poate aştepta publicul careian? Tânărul Nagy Norbert a declarat următoarele: „Cel mai important lucru când mă pregătesc pentru un concert este să-i pot oferi publicului un eveniment memorabil prin intermediul interpretărilor mele. Voi cânta operete moderne, pentru gusturile secolului XXI, dar şi canzonete. Desigur, voi cânta şi melodii care se regăsesc pe primul meu album. La concert se vor auzi melodii de pe albumul La Voce Delle Emozioni, şi nu numai. Publicul se va putea delecta şi cu muzică uşoară, de genul muzical pop, în speranţa că selecţia mea va fi pe gusturile participanţilor” – a declarat artistul.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48505"]