Explozie într-o casă din municipiu!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 20, 2016 15:14

Explozie într-o casă din municipiu!

În cursul zilei de joi, 20 octombrie, în jurul orei 08:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” a fost anunţat despre producerea unei explozii, la o casă din municipiul Satu Mare. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

Forţele de intervenţie ajunse la faţa locului, au constatat că în urma unei explozii produse la parterul imobilului, datorată cel mai probabil unor acumulări de gaze, a rezultat o victimă ce prezenta arsuri de gradul II pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului. Persoana rănită, o femeie de aproximativ 81 de ani, după acordarea primului ajutor medical de către echipajul medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primire Urgenţe din Satu Mare.

Au fost afectate uşile, ferestrele şi pereţii, atât ai locuinţei în care s-a produs evenimentul, cât şi ale altor trei proprietăţi învecinate. În urma cercetărilor privind cauza probabilă a incendiului, explozia ar fi fost produsă, cel mai probabil de scurgeri de gaze.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49111"]