Fan Fest-ul din Satu Mare, un real succes

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 13, 2016 16:29

Fan Fest-ul din Satu Mare, un real succes

Piaţa 25 Octombrie s-a dovedit a fi, după numai trei zile de la startul EURO 2016, cel mai popular loc din Satu Mare. Peste 2 mii de sătmăreni s-au adunat în centrul nou pentru a susţine echipa naţională la meciul cu Franţa, ecranul-gigant amplasat lângă Casa de Cultură eclipsând întreaga asistenţă.

Atmosferă incendiară se crează în fiecare zi pe platoul din Piaţa 25 Octombrie. După meciul de deschidere de la EURO s-a creat o adevărată emulaţie în municipiu, fiecare iubitor al sportului rege apelând la tot soiul de accesorii şi luând cu asalt centrul nou pentru a urmări spectacolul verii într-un cadru mai mult decât special. Ecranul-gigant, căsuţele tricolore, tarabele cu mâncare şi bere, precum şi surprizele pregătite de organizatori, i-au scos pe sătmăreni din case şi au transformat Sătmarul în cel de-al 12-lea jucător al României.

Nu doar meciurile României stârnesc interesul sătmărenilor, aceştia din urmă luând cu asalt Piaţa 25 Octombrie şi la meciurile care nu sunt considerate capete de afiş.

Organizatorii Satu Mare Fan Fest vor reda pe ecranul-gigant din centru toate meciurile de la acest Campionat European, 51 la număr.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44905"]