Fără permis pe drumurile din Gherţa Mică

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 8, 2016 14:58

Fără permis pe drumurile din Gherţa Mică

În data de 07.09.2016, în jurul orei 19.30, polițiștii Secţiei Poliţie Rurală Gherţa Mică, au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la un eveniment rutier, pe raza localității Bocicău, județul Satu Mare .

Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani din Bocicău, a fost implicat într-un eveniment rutier în timp ce conducea un moped pe raza localităţii, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a acestuia. Conducătorul mopedului a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din verificările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că bărbatul implicat în eveniment nu poseda permis de conducere de nicio categorie, iar mopedul nu era înmatriculat . De asemenea s-a constatat faptul că în urma evenimentului rutier, mopedul implicat a fost transportat de către proprietar la domiciliul său, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere de nici o categorie şi fără a fi înmatriculat. Totodată cercetările continuă și sub aspectul săvârșirii infracţiunii de modificare a locului accidentului rutier, fără încuviinţarea organelor de cercetare penală.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47762"]