Fashion’s Night Out, pe ultima sută de metri

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 10, 2016 11:51

Fashion’s Night Out, pe ultima sută de metri

Mai este foarte puțin timp până ce Satu Mare va deveni, cel puțin pentru două zile, capitala modei unde cei mai îndrăgiți și cunoscuți designeri din Nord Vestul țării dar și din afară își vor prezenta colecțiile. Sătmărenii sunt așteptați la acest eveniment în număr cât mai mare.

Fashion’s Night Out, unul dintre cele mai apreciate evenimente de modă, organizat de Kariklea David și agenția Trust Models se va desfășura, vineri și sâmbătă la Satu Mare. Timp de două zile sătmărenii vor putea admira colecțiile pentru sezonul toamnă-iarnă, pregătite de unii dintre cei mai îndrăgiți designeri vestimentari.

Astfel, vineri seara, de la ora 19:00 la Hotel Restaurant Poesis, publicul va putea admira piese vestimentare pentru sezonul rece, realizate de: Adalin, Cosmin Mureșan, Diana Breban, Inedit, Raluca Mureșan, Ramona Năprădean și nu în ultimul rând Spencer by Ciprian Crăciun, cu o colecție specială pentru domni.

Evenimentul va continua și sâmbătă cu colecțiile de la: Atelier Cris Fashion, Bianca Breban, Cinzia Tiso din Italia, David Sebastian cu bijuterii create de Alexandra Catargiu, L’atelier Ioana Călin, Sladana Krstic din Italia și Queensy. De asemenea, nu vor putea lipsi nici de această dată, coafurile sofisticate și extravagante ale hairstylistului Adriana Popescu care uimește de fiecare dată cu creațiile sale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52290"]