Festival de muzică folk în memoria lui „Emilian Onciu”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 7, 2015 16:14

Festival de muzică folk în memoria lui „Emilian Onciu”

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale în colaborare cu Cenaclul Alfazet, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare, organizează miercuri, 9 decembrie, festivalul de muzică folk „Emilian Onciu”.

Miercuri, 9 decembrie, de la ora 19:00, la Restaurantul „Mioriţa”, Centrul de Creaţie şi Cenaclul Alfazet cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare organizează în memoria lui Emilian Onciu un festival de muzică folk.

Folkistul Octavian Bud, care era coleg cu Emilian Onciu în Cenaclul Flacăra, a declarat că erau de nedespărţit în viaţa de zi cu zi. Aceştia au debutat pe scenă împreună în anul 1983 la Oradea.

Mama lui Emilian Onciu este încântată de faptul că în memoria fiului ei se organizează acest eveniment. Ca orice mamă, aceasta aşteaptă cu nerăbdare şi plină de emoţie să participe la festival.

Emilian Onciu a fost un cântăreţ sătmărean de muzică folk. Acesta a început să cânte în anul 1981, iar în perioada 1983 – 1985 a fost membru al Cenaclului Flacăra, timp în care şi-a lansat peste 35 de cântece.

Festival de muzică folk în memoria lui „Emilian Onciu” –>> http://tv1satumare.ro/?p=36517

Posted by TV1 Satu Mare on 7 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36517"]