Festivalul Muzicii de Stradă 2016

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 14, 2016 18:50

Festivalul Muzicii de Stradă 2016

În perioada 1-3 iulie, în Satu Mare va avea loc Festivalul Muzicii de Stradă, care, continuând succesul primelor spectacole, va umple spaţiile publice şi străzile sătmărene cu muzică live. Pentru premiul cel mare în valoare de 2 mii de euro se vor lupta 20 de trupe de muzicieni.

În mai puţin de o lună, muzica stradală va răsuna din nou în oraşul Satu Mare. Cea de-a treia ediţie a Festivalului Muzicii de Stradă păstrează elementele principale din anul precedent, însă aduce îmbunătăţiri calitative în program.

Similar anilor trecuţi, scenele vor fi amplasate în centrul oraşului, transformându-l într-o reuniune incitantă a muzicienilor de stradă.

Ce nu va fi la Festivalul Muzicii de Stradă? Asemenea oraşelor europene în care s-au desfăşurat astfel de evenimente, nu vor fi demonstraţii sportive sau de dans, nici zumba sau alte programe. Doar muzică.

Festivalul este organizat de Asociţia Culturală pentru Tineri din Satu Mare în colaborare cu Asociaţia SamStudia. Sponsorul principal al evenimentului este DRAXLMAIER Group, partenerul tehnic este ProMusic Stage, iar partenerul multimedia este F64. Ca premieră în oraş, festivalul va avea şi o aplicaţie pentru mobil: FestivApp.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44958"]