Final nebun de meci la Olimpia – Clinceni

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 26, 2016 14:32

Final nebun de meci la Olimpia – Clinceni

Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni par a fi echipele specialiste în finaluri de meci nerecomandate cardiacilor…Sătmărenii au câștigat în prelungiri cu Luceafărul Oradea prin reușita lui Onicaș în urmă cu patru etape în vreme ce Academicienii au avut etapa trecută o revenire de poveste în fața celor de la Foresta Suceava. De la 1-3 în minutul 88, Clinceni a egalat în minutul 90+3.

Iar sâmbătă cele două formații ne-au oferit un nou final nebun de joc, scrie satumaresport.ro. Olimpia a deschis scorul prin Pană în minutul 22 iar  oaspeții au egalat prin Ștefan în minutul 36 la prima lor acțiune mai legată de atac. În partea a doua Onicaș a marcat cu capul după al optulea corner sătmărean. Era minutul 56 și se părea că gazdele nu vor mai avea emoții în a obține toate punctele, iar Academica n-a contat în joc până pe final când Coman a egalat în minutul 85 după o nesincronzare între Anca și Heil. Olimpia nu a cedat și peste două minute, Ludușan a găsit un vole câștigător din interiorul careului și s-a făcut 3-2!

S-a terminat 3-2 și pe bună dreptate jucătorii au cântat în vestiar..”Să vină banii la băieți!” . Unii dintre ei au intrat în a patra lună în care n-au văzut niciun salariu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48319"]