Gală pugilistică impresionantă la Căuaş

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 1, 2015 08:25

Gală pugilistică impresionantă la Căuaş

Sâmbătă, 28 noiembrie, în comuna Căuaş a debutat una dintre cele mai spectaculoase gale pugilistice organizate în judeţul Satu Mare. Vorbim de cea de-a doua ediţie a Turneului Internaţional de Box ,,Cupa Căuaşului’’, competiţie organizată de Consiliul Judeţean în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare, respectiv Primăria şi Consiliul Local Căuaş.  Turneul a reunit nu mai puţin de 80 de pugilişti din toate colţurile ţării, dar şi boxeri din Germania.

La evenimentul găzduit de Căminul Cultural din Căuaş au participat, de asemenea, vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Marcel Boboc, campionul mondial la categoria WBC, Adrian Diaconu, dar şi alte nume sonore ale sportului cu mânuşi din România.

Într-un cadru festiv, au fost premiate legendele boxului românesc, dar şi reprezentanţii instituţiilor, care au primit diplome în semn de apreciere pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului.

Prezenţa la Căuaş, cu prilejul acestei importante competiţii, a atâtor personalităţi ale boxului românesc reconfirmă caracterul mai mult decât oportun al deciziei pe care Consiliului Judeţean şi toţi cei implicaţi au luat-o în ceea ce priveşte susţinerea acestui sport nobil.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36147"]