Gerăușa are un Cămin Cultural de standarde europene

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 24, 2016 13:19

Gerăușa are un Cămin Cultural de standarde europene

Noul Cămin Cultural din satul Gerăușa a fost duminică inaugurat în cadrul unor manifestări la care au luat parte sute de localnici dar și oficialități locale și județene care au ținut să fie prezenți la acest moment de o însemnătate aparte.

Întreaga suflare a satului Gerăușa s-a strâns duminică la inaugurarea noului Cămin Cultural reabilitat integral la standarde înalte, o investiție ce a costat în jur de 870.000 lei.

Manifestările au început cu oficierea unei slujbe de sfințire a lucrărilor și implicit a noului Cămin Cultural.

La eveniment au fost prezenți printre alții: prefectul județului Satu Mare Radu Bud și viceprimarii municipiului Satu Mare Doina Feher și Adrian Albu care s-au arătat încântați de modul în care arată noul Cămin Cultural.

Câminul Cultural din Gerăușa a fost reabilitat din temelii. S-a schimbat acoperișul s-au realizat dotările de utilități de apă de canalizare, electricitate, încălzire centrală, plus dotările de interior aceasta însemnând mobilier, 230 de scaune, laptop-uri, retroproiector, sisteme de lumini, sisteme audio, boxe, mixere, tot ceea ce este necesar la desfășurarea evenimentelor în cele mai bune condiții.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49150"]