Gergely Csaba a expus la Casa Corpului Didactic

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 14, 2015 18:48

Gergely Csaba a expus la Casa Corpului Didactic

Luni, în incinta Casei Corpului Didactic Satu Mare, în prezenţa directorului Ioan Viman, a câtorva profesori şi a unor artişti sătmăreni consacraţi, a avut loc vernisajul expoziţiei de pictură cu lucrări ale pictorului Gergely Csaba. Evenimentul s-a dovedit a fi o reuşită, privirea publicului aţintindu-se asupra muncii deosebite prestate de cunoscutul om de cultură.

Directorul Casei Corpului Didactic a ţinut să specifice că pictorul Gergely Csaba este un bun prieten al instituţiei pe care o reprezintă, iar evenimentul de luni a fost încă o confirmare a faptului că în Satu Mare există în continuare artişti ce pot să adere la statutul de guru al realităţii supranaturale.

Pictorul Gergely Csaba a vorbit despre importanţa primilor paşi în realizarea unor lucrări ce ulterior acaparează atenţia oricărui iubitor de artă.

Evenimentele organizate de Casa Corpului Didactic vor continua şi în zilele următoare, directorul Ioan Viman precizând că în luna decembrie instituţia îmbracă haine de sărbătoare.

Tot luni, Casa Corpului Didactic a fost gazda unui veritabil concurs de reviste şcolare.

Gergely Csaba a expus la Casa Corpului Didactic –>> http://goo.gl/NsTxba

Posted by TV1 Satu Mare on 14 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36842"]