„Haine vechi, șanse noi pentru donare”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 15, 2016 15:26

„Haine vechi, șanse noi pentru donare”

În perioada 18 noiembrie – 16 decembrie Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare derulează o nouă acțiune de colectare a hainelor și pantofilor, cu titlul „Haine vechi, șanse noi pentru donare”.

Acțiunea are loc de două ori pe an – primăvara și toamna – și se bucură de popularitate crescândă în rândul locuitorilor, tot mai mulți sătmăreni profitând de ocazia de a face curățenie în garderobă și totodată de a dona obiectele vestimentare devenite inutile.  Articolele textile colecționate în cadrul acțiunii vor fi prelucrate și reciclate, iar sumele obținute vor fi utilizate pentru finanțarea programelor sociale ale organizației. Hainele și încălțămintele de care nu mai aveți nevoie vor fi colectate de microbuze cu inscripția Caritas în mai multe puncte ale municipiului, dar și în zona rurală a județului.

Colectarea săptămâna aceasta se va desfășura conform următorului program:  În data de 18 noiembrie se va face colectarea hainelor pe ruta: Pomi, Borhiș, Valea Vinului, Lipău, Cărășeu, Culciu Mic, Culciu Mare, Corod, Apateu, Petin, Păulești. La Satu Mare colectarea va avea loc în data de 19 noiembrie, sâmbătă, pe mai multe bulevarde și străzi din oraș.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52420"]