I-a furat telefonul mobil unei colege de școală

0
35
Officers arrest a man suspected of stealing his girlfriend's car in south Los Angeles, California, April 25, 2012. This April 29 will mark the 20th anniversary of the Los Angeles Riots following the acquittal of four Los Angeles police officers in the videotaped beating of motorist Rodney King. The 77th division of south Los Angeles, where the riots began, is an 11.2 square mile area. It has seen a drop from 162 homicides 20 years ago, to 16 so far this year. There are around 34 gangs operating in the division. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES - Tags: CRIME LAW CIVIL UNREST)

Un minor de 13 ani a intrat în vizorul polițiștilor după ce zilele trecute i-ar fi furat telefonul mobil unei colege de școală, în vârstă de 12 ani. Mama fetei a fost cea care a anunțat poliția cu privire la acest fapt, după ce fiica ei a venit acasă plângând că cineva i-a luat telefonul. 

Polițiștii din Tășnad au identificat un minor de 13 ani pe care îl bănuiesc de furtul unui telefon mobil.  În data de 17.02.2017, la sediul poliției din orașul Tășnad s-a prezentat mama unei eleve de 12 ani din localitate, care a reclamat faptul că fiicei sale i-a fost sustras telefonul mobil în timp ce se afla într-o activitate școlară la o sală de spectacole, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 900 lei.

În urma activităţilor informativ operative şi a cercetărilor efectuate, polițiștii de investigaţii criminale și de ordine publică ai orașului Tășnad au identificat un minor de 13 ani din localitate, bănuit de comiterea furtului.

Din cercetări, a rezultat că minorul, aflându-se în aceeași locație, profitând de neatenția victimei, i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei lăsate nesupravegheate pe un scaun.
Telefonul a fost recuperat și restituit părții vătămate cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

Articole relevante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *