I-a furat telefonul mobil unei colege de școală

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 20, 2017 12:43

I-a furat telefonul mobil unei colege de școală

Un minor de 13 ani a intrat în vizorul polițiștilor după ce zilele trecute i-ar fi furat telefonul mobil unei colege de școală, în vârstă de 12 ani. Mama fetei a fost cea care a anunțat poliția cu privire la acest fapt, după ce fiica ei a venit acasă plângând că cineva i-a luat telefonul. 

Polițiștii din Tășnad au identificat un minor de 13 ani pe care îl bănuiesc de furtul unui telefon mobil.  În data de 17.02.2017, la sediul poliției din orașul Tășnad s-a prezentat mama unei eleve de 12 ani din localitate, care a reclamat faptul că fiicei sale i-a fost sustras telefonul mobil în timp ce se afla într-o activitate școlară la o sală de spectacole, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 900 lei.

În urma activităţilor informativ operative şi a cercetărilor efectuate, polițiștii de investigaţii criminale și de ordine publică ai orașului Tășnad au identificat un minor de 13 ani din localitate, bănuit de comiterea furtului.

Din cercetări, a rezultat că minorul, aflându-se în aceeași locație, profitând de neatenția victimei, i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei lăsate nesupravegheate pe un scaun.
Telefonul a fost recuperat și restituit părții vătămate cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54305"]