Ilyes: ,,Blaga vorbeşte în necunoştinţă de cauză’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 15, 2016 15:45

Ilyes: ,,Blaga vorbeşte în necunoştinţă de cauză’’

Prezent săptămâna trecută la Satu Mare pentru a anunţa în mod oficial candidaţii Partidului Naţional Liberal la şefia municipiului şi judeţului, co-preşedintele PNL Vasile Blaga a spus că Sătmarul este rămas în urmă din toate punctele de vedere, lansând câteva atacuri la adresa foştilor primari. Înţepăturile lui Blaga nu au rămas însă netaxate, fostul edil-şef Iuliu Ilyes punând declaraţiile PNL-istului pe seama campaniei electorale.

Vasile Blaga a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că Satu Mare nu a avut noroc de niciun primar responsabil, municipiul nostru fiind depăşit la toate capitolele de celelalte oraşe capitală de judeţ. Fostul primar Iuliu Ilyes spune că Blaga ar trebui să cunoască ceea ce se întâmplă în Satu Mare, însă se pare că PNL-istul a început să vorbească în necunoştinţă de cauză.

Fostul edil-şef al municipiului Satu Mare îl contrazice vehement pe co-preşedintele PNL, spunând că oraşul pe care l-a reprezentat s-a concentrat extrem de mult pe absorbţia fondurilor europene, Sătmarul dezvoltându-se constant în acea perioadă.

Iuliu Ilyes a fost primarul municipiului Satu Mare în perioada 2004-2012.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39495"]