ImproŞtim: ultimul spectacol din această stagiune

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 23, 2016 19:28

ImproŞtim: ultimul spectacol din această stagiune

În acest final de săptămână, trupa ImproŞtim a Teatrului de Nord Satu Mare, pune în scenă ultimul spectacol improvizat din această stagiune. În spectacol, actorii vin cu regulile iar publicul vine cu propunerile, deci se lucrează cot la cot.

Trupa ImproŞtim a teatrului, doreşte să aducă zâmbetul pe buze tuturor sătmărenilor, indiferent dacă sunt cei mici care vor intra în vacanţă, sau cei adulţi care vor intra în week-end. În acest sens, vineri, 24 iunie, de la ora 19, în Sala Amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor va fi un nou spectacol de improvizaţie.

Trupa ImproŞtim garantează un spectacol improvizat inteligent şi amuzant. Actorii care vor lucra cu publicul sunt Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureşan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian Iorga, Cristian But, Andrei Stan şi improvizator muzical Cristian Dan.

Spectacolul este adresat întregului public iubitor al teatrului. Preţul unui bilet este de 20 de lei şi se poate achiziţiona de la Agenţia Teatrală de pe strada Horea sau înainte de începerea spectacolului, la intrare în Casa de Cultură.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45310"]