În weekend, Foieniul va deveni capitala karate-ului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 14, 2016 18:08

În weekend, Foieniul va deveni capitala karate-ului

Deși a început ca o mică competiție internă (la prima ediție) având ca scop promovarea spiritului competițional în rândul începătorilor din cadrul clubului, anul acesta, în data de 17 decembrie începând cu ora 9,00, are loc cea de a IV-a ediție a Cupei Polipol la karate.

Concursul se va desfășura sub egida Federației de Karate WUKF, fiind organizată de clubul sportiv Karate Zanshin Satu Mare cu sprijinul sponsorului Polipol Mobila Foieni care au pregătit și anul acesta multe surprize participanților.

Regulamentul de desfășurare a competiției va fi cel WUKF aplicabil atât la probele de kumite, cât și la probele de kihon (Karate Shotokan). Arbitrajul va fi  asigurat de brigada formată din 10 arbitrii licentiați de Federația Română de Karate WUKF.

Evenimentul din acest an va avea cel puțin același nivel de participare precum ediția precedentă, până la această oră fiind confirmați 180 de sportivi de la 17 cluburi din următoarele județe (8): Satu Mare, Maramureș, Bihor, Mureș, Cluj, Alba, Bistrița Năsăud și Arad.

Competiția este destinată sportivilor cu vârste între 6 – 14 ani  pentru a se întrece în ultima competiție a anului, înainte de o mini-vacanță bine meritată.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53503"]