Incendiu devastator în Dorolț

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 8, 2016 13:40

Incendiu devastator în Dorolț

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 22:00, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Dorolţ. Cauza probabilă, spun pompierii a fost coșul de fum instalat necorespunzător.

Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD au intervenit de urgență la fața locului. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la mansarda  locuinţei, existând pericolul extinderii acestora la intregul imobil şi casele invecinate.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul împiedicând propagarea acestuia. La fata locului s-a deplasat și Lt. col. Ulici Aurel care a preluat comanda intervenţiei.  În urma incendiului, au ars şi s-au deteriorat: mansarda casei de locuit pe o suprafaţă de cca 60mp, parţial tavanul din lemn, zugrăveala de pe pereţii interiori, instalaţia electrică a casei. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, efectul termic (coş de fum termic neprotejat faţă de materiale combustibile).

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53325"]