Incendiu la o casă din Ardud

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 26, 2016 14:31

Incendiu la o casă din Ardud

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18:20, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Ardud.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Ardud. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga  locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul din întreaga locuinţă, construcţia din lemn a acoperişului şi alte bunuri din casă. Cercetările privind iniţierea incendiului au dus la concluzia probabilă că proprietarul a folosit combustibil la aprinderea focului din sobă, acţiune în urma căreia acesta a suferit arsuri pe mâini şi faţă, fiind transportat la spital înainte de sosirea echipajelor de intervenţie de către un vecin.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48316"]