Incendiu mistuitor în Iojib

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 5, 2017 14:45

Incendiu mistuitor în Iojib

Trei ore s-au luptat pompierii pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit ieri seara la o hală din localitatea Iojib. În urma incendiului au ars sute de baloți de paie iar hala a fost în mare parte distrusă.

O țigară aruncată la întâmplare a dus la izbucnirea unui incendiu de mari proporți la o hală plină cu baloți de paie din localitatea Iojib. Alerta a fost dată ieri în jurul orei 18:33. Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 150 mp iar pentru lichidarea lui au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. Alături de pompierii militari, au venit în sprijin și pompierii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al localităţii Medieşul Aurit, cu autospeciala din dotare şi o volă.

În incendiu au ars şi s-au deteriorat: un utilaj de brichetat paie, un tocător paie, 300 baloţi paie şi parţial construcţia metalică a halei. Pompierii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de o țigară aruncată la întâmplare. Din fericire nu au existat victime.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53907"]