Incendiu puternic la Liceul de Arte

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 6, 2016 14:05

Incendiu puternic la Liceul de Arte

 

Un incendiu puternic a izbucnit ieri după-masă la o magazie de depozitare a costumelor de scenă din incinta Liceului de Arte din Satu Mare. Fumul gros și înnecăcios a creat panică printre cei care se aflau în clădire.

Două echipaje de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD au intervenit de urgență ieri, în jurul orei 16:42 la Liceul de Arte unde o magazie în care erau depozitate costume de scenă a luat foc.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza fumului dens și toxic care a rezultat din arderea materialelor textile. Pompierii au fost nevoiți să se echipeze cu aparate de respirat cu aer comprimat pentru a putea ajunge la sursa focului.

În urma incendiului au ars diferite materiale textile şi articole vestimentare de reprezentare scenică şi s-au degradat pereţii magaziei şi o uşă. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Incendiul a fost, cel mai probabil, provocat de un scurtcircuit electric cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53209"]