Infrastructura rutieră se dezvoltă pe zi ce trece

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 21, 2015 18:28

Infrastructura rutieră se dezvoltă pe zi ce trece

Finalul anului 2015 se apropie cu paşi repezi, această perioadă fiind numai bună pentru a ne gândi la binele şi la nevoile semenilor noştri. Consiliul Judeţean Satu Mare ştie unde şi când este nevoie de puţină lumină, cetăţenii din Micula Nouă şi Bercu Nou, respectiv pasionaţii de două roţi fiind unii dintre acei oameni care trăiesc mai bine datorită bunăvoinţei instituţiei conduse de Adrian Ştef.

După ani de zile în care cetăţenii din Micula Nouă şi Bercu Nou s-au luptat cu cratere uriaşe, noroi şi mult praf, aceştia au parte în sfârşit de o rută de deplasare în adevăratul sens al cuvântului.

Primarul din Micula, Ştefan Doboş a ţinut să sublinieze aportul decisiv pe care l-a avut Consiliul Judeţean în realizarea acestui proiect atât de necesar pentru două comunităţi aflate în ultimii ani într-un anonimat continuu.

Drumul proaspăt reabilitat nu va fi folosit doar în interes de serviciu, covorul asfaltic se va plia perfect pe nevoile iubitorilor de sport pe două roţi. Aceştia din urmă vor avea oportunitatea să se deplaseze în condiţii excelente până la pista pentru ciclişti aflată între Turulung şi localitatea maghiară Magosliget, una dintre cele mai mari şi importante realizări ale Consiliului Judeţean Satu Mare pe anul 2015.

Consiliul Judeţean promite să nu se oprească aici, iar perioada următoare va aduce cu sine noi surprize pentru locuitorii judeţului Satu Mare.

Infrastructura rutieră se dezvoltă pe zi ce trece –>> http://goo.gl/u7LmSY

Posted by TV1 Satu Mare on 21 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37181"]