Întâlnire importantă a pensionarilor la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 21, 2016 19:47

Întâlnire importantă a pensionarilor la Satu Mare

În perioada 20-23 iunie, Federaţia Naţională a Pensionarilor din România organizează în Satu Mare întâlnirea preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale de Pensionari din Ardeal şi Banat. În program au loc dezbateri pe diferite teme precum şi vizite în judeţ.

În cadrul acestui schimb de experienţă ce se desfăşoară la Satu Mare, au loc diferite acţiuni cu participarea a aproximativ 30 de preşedinţi. Printre invitaţii speciali se află preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor din România, Preda Nedelcu precum şi directorul Casei Naţionale a Pensionarilor din România, Marius Pop .

Liga Pensionarilor ,,Unirea” din Satu Mare, a fost reprezentată de către preşedintele asociaţiei, Mircea Marian precum şi câţiva dintre membri. Acesta a vorbit despre numeroasele activităţi pe care organizaţia le desfăşoară şi totodată  a prezentat câteva dintre beneficiile pe care le-a obţinut pentru pensionari.

Instituţia Prefectului Satu Mare, a salutat iniţiativa acestor organizaţii prin prezenţa subprefectului judeţului, Tamas Altfatter, care a transmis gândurile instituţiei şi i-a asigurat de sprijin în continuare.

Ziua de 21 iunie se va încheia cu o cină unde vor fi prezente peste 200 de persoane printre care şi membri ai Ligii Pensionarilor ,,Unirea”, urmând ca miercuri, 22 iunie, participanţii să efectueze o vizită în Negreşti Oaş.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45199"]