Internet caffe-ul, între trecut şi viitor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 10, 2016 16:11

Internet caffe-ul, între trecut şi viitor

Afacerile care acum 10-20 de ani erau la mare căutare, e posibil ca în ziua de azi să nu mai aibă niciun viitor, fiind afaceri care nu au dispărut încă, dar care nu mai au mult până vor deveni istorie. Internet caffe-urile, de exemplu, se află printre business-urile care în trecut s-au bucurat de success iar acum sunt pe cale de dispariţie.

În mare vogă în rândul tinerilor acum 10 ani, internet caffe-urile sunt acum aproape dispărute, succesul lor durând atât timp cât serviciile de internet erau scumpe şi greu accesibile. Proprietarii acestor afaceri îşi amintesc cu drag de vremurile trecute, când internet caffe-urile erau în mare căutare, însă nu îşi pierd speranţa pentru că de internet va fi nevoie întotdeauna.

Cu o vechime de 16 ani, MegaNet Caffe este printre puţinele net caffe-uri din oraşul Satu Mare care mai funcţionează şi se bucură de clientelă, oferind o varietate de servicii celor care le trec pragul.

Însă, în contextul în care preţurile calculatoarelor sunt din ce în ce mai accesibile pentru omul de rând, iar internetul este la fel de comun precum serviciul de cablu TV, internet caffe-ul riscă să devină o afacere pe cale de dispariţie.

Internet caffe-ul, între trecut şi viitor –>> http://goo.gl/uJMIrG

Posted by TV1 Satu Mare on 10 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39263"]