Interviu în exclusivitate cu Ştefan Hruşcă!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 2, 2015 19:12

Interviu în exclusivitate cu Ştefan Hruşcă!

Când spui colinde, spui Ştefan Hruşcă. Cunoscutul interpret a concertat de Ziua Naţională a României în centrul municipiului Satu Mare, publicul sătmărean primindu-l cu entuziasm, agitând steguleţe tricolore. La finalul spectacolului din Piaţa 25 Octombrie, folkistul a acordat un interviu în exclusivitate pentru TV 1, în care a vorbit despre magia sărbătorilor şi meleagurile patriei.

Prezent la Satu Mare cu ocazia zilei de 1Decembrie, Ştefan Hruşcă a oferit sătmărenilor un spectacol de colinde remarcabil, solistul reuşind să acapareze atenţia publicului încă după primele acorduri de chitară. Recitalul a durat mai mult decât era programat, Hruşcă declarând că publicul a fost ,,grozav şi cald’’, dorindu-le sătmărenilor ,,să fie luminaţi şi să aibă sufletul împăcat’’.

Ştefan Hruşcă spune că Sătmarul dispune de oameni deosebiţi, solistul precizând că a fost convins într-o clipă să vină de 1 Decembrie la Satu Mare, pentru a-i încânta pe sătmăreni cu melodii dintr-un repertoriu consacrat.

În perioada următoare, pentru Ştefan Hruşcă urmează o serie lungă de concerte în ţară şi străinătate.

 

Pentru că în cea mai mare parte a anului se află departe de porţile patriei, Ştefan Hruşcă spune că întotdeauna reîntoarcerea în ţară reprezintă o ,,gură de aer grozavă’’, şi nu trece secundă fără să nu aibă o parte de România în gândurile sale şi în inima-i care bate în trei culori.

La finalul interviului, Ştefan Hruşcă a ţinut să le transmită tuturor sătmărenilor cele mai bune gânduri, menţionând câteva aspecte importante ale perioadei sărbătorilor.

Interviu în exclusivitate cu Ştefan Hruşcă! –>> http://tv1satumare.ro/?p=36309

Posted by TV1 Satu Mare on 2 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36309"]