Intrare modernă la Spitalul Judeţean

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 7, 2015 16:15

Intrare modernă la Spitalul Judeţean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare se poate mândri, începând de luni, cu o nouă înfăţişare. Cei care se ocupă de bunul mers al întregului sistem sanitar sătmărean au inaugurat noua poartă de intrare a celei mai importante unităţi spitaliceşti din judeţ, aerul occidental făcându-şi prezenţa într-o instituţie medicală respectabilă.

Evenimentul este socotit de o importanţă remarcabilă, la inaugurare fiind prezenţi cei mai importanţi oameni ai judeţului şi cei care au făcut posibilă revigorarea sistemului medical sătmărean, şi anume preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, alături de care s-au aflat managerul Marcela Papici, respectiv directorul medical al SJU, Paula Mare.

Vicepreşedintele Govor a precizat că noua poartă de intrare a Spitalului Judeţean are origini austriece.

Preşedintele judeţului, Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor au subliniat că, odată ajuns pe mâinile Consiliului Judeţean, spitalul sătmărean a suferit o transformare remarcabilă şi a ajuns să concureze cu cele mai importante unităţi spitaliceşti din România.

Holul de intrare a Spitalului Judeţean va găzdui o cofetărie, o cafenea, dar şi alte magazine cu produse şi materiale care să răspundă tuturor nevoilor pacienţilor.

 

Intrare modernă la Spitalul Judeţean –>> http://tv1satumare.ro/?p=36520

Posted by TV1 Satu Mare on 7 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36520"]