Ioana Bran luptă pentru şefia TSD

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 11, 2016 15:35

Ioana Bran luptă pentru şefia TSD

Organizaţia Judeţeană Satu Mare a Tineretului Social Democrat (TSD) se pregăteşte să-şi desemneze noua conducere. Dacă până în acest moment doar fostul preşedinte Raul Băbţan şi-a anunţat candidatura, se pare că acesta va avea parte de un adversar pe măsură. Fostul consilier judeţean, Ioana Bran, a intrat în cursă pentru şefia TSD şi speră ca după alegerile din 24 august să reorganizeze tineretul, aducându-l din nou în vârful politicii sătmărene.

Ioana Bran, în momentul de faţă prezentă în structura PSD, spune că după nenumăratele incertitudini care au planat asupra Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social Democrat, a sosit momentul unei schimbări masive atât la nivelul conducerii, cât şi în cadrul întregii organizaţii.

Tânăra politiciană spune că atuurile pe care le deţine o recomandă în fruntea uneia dintre cele mai importante organizaţii politice din judeţ.

Dacă va câştiga alegerile din 24 august, Ioana spune că va impune câteva schimbări majore, esenţiale pentru o politică sănătoasă.

Ioana Bran face politică de câţiva ani buni, este cunoscută în structura Partidului Social Democrat şi are în spate un mandat de consilier judeţean.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="46834"]