Ioana Călin, prezenţă feerică la Feeric Fashion Days

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 23, 2016 09:34

Ioana Călin, prezenţă feerică la Feeric Fashion Days

Prima dar nu ultima participare la Feeric Fashion Days a îndrăgitei creatoare de rochii de mireasă, Ioana Călin, a făcut furori! Colecţia deosebită şi strălucitoare de rochii de mireasă, desprinsă din poveştile cu prinţese s-a încadrat perfect în atmosfera feerică a evenimentului.

În perioada 16-17 iulie, Alba Iulia a fost Capitala Modei, găzduind o parte din evenimentele organizate în cadrul Feeric Fashion Days. Aflată la prima experienţă pe Pasarela Galei Feeric, sătmăreanca Ioana Călin, a rămas plăcut surprinsă de toată manifestarea.

În ciuda vremii nefavorabile de sâmbătă, prezentarea colecţiei de rochii de mireasă  a avut loc duminică datorită eforturilor echipei de organizare a festivalului.

Cu siguranţă, colecţia strălucitoare de rochii de mireasă, desprinsă din poveştile cu prinţese şi inspirată din rochiţele pentru păpuşi pe care designerul le făcea în copilărie a fost una dintre atracţiile serii, fapt pentru care invitaţia pentru evenimentul de anul viitor a fost făcută şi totodată acceptată cu entuziasm de catre Ioana Călin.

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="46285"]