Ioana Călin şi Ciprian Crăciun la Feeric Fashion Days

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 13, 2016 14:38

Ioana Călin şi Ciprian Crăciun la Feeric Fashion Days

În perioada 16-17 iulie, Alba Iulia va deveni Capitala Modei pe parcursul Feeric Fashion Days. În cele două zile, pe podiumul de pe Porţile Cetăţii vor defila cele mai frumoase femei în colecţiile a peste 50 de designeri renumiţi atât din ţară cât şi din străinătate, printre care şi designerii noştri sătmăreni Ioana Călin şi Ciprian Crăciun.

Anul acesta, programul show-ului este unul încărcat şi aduce pe scenă nume noi precum îndrăgita creatoare de rochii de mireasă, Ioana Călin. Aceasta va încânta privirile celor prezenţi cu o colecţie deosebită şi strălucitoare de rochii de mireasă, desprinsă din poveştile cu prinţese şi inspirată din rochiţele pentru păpuşi pe care designerul le facea în copilărie.

Asemeni colegei de breaslă, dar cu o experinţă de un an pe Pasarela Galei Feeric, designerul Ciprian Crăciun, omul din spatele brandului Spencer, va prezenta o colecţie pentru bărbaţi, oferind un stil vestimentar masculin şi elegant.

Colecţia Ioanei Călin poate fi văzută sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 23.30 la Poarta III a Cetăţii din Alba Iulia, iar colecţia destinată bărbaţilor sub brandul Spencer marca Ciprian Crăciun, poate fi văzută duminică, 17 iulie, începând cu ora 22.30 tot la Poarta III a Cetăţii din Alba Iulia.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45984"]