Iuliu Ilyes vrea din nou la primărie

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 6, 2016 16:06

Iuliu Ilyes vrea din nou la primărie

Fostul primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, s-a hotărât să candideze pentru funcția de edil șef la primăria comunei Vetiș. Această decizie a luat-o, spune Ilyes, la îndemnul colegilor din organizația UDMR.

După doua mandate ca primar al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes s-a decis că vrea din nou la primărie. De această dată ca edil al comunei Vetiș. Deoarece actualul primar al comunei, Juhasz Lajos și-a anunțat intenția de a părăsi fotoliul de primar, Iuliu Ilyes va candida, îndemnat spune el de colegii de la UDMR, pentru această funcție la alegerile programate pentru data de 5 iunie.

Iuliu Ilyes spune că odată ajuns primar în localitatea Vetiș, va continua proiectele de dezvoltare în infrastructură, acest lucru fiind și principalul obiectiv în posibilul său mandat.

Întrebat de activitatea actualului primar Juhas Lajos, Iuliu Ilyes a spus că nu are nici cuvinte de laudă dar nici de critică la adresa acestuia, dar se axează strict pe activitatea și planurile pe care le are personal pentru comuna Vetiș.

De-a lungul carierei politice Iuliu Ilyes a fost primar al municipiului Satu Mare doua mandate la rând din 2004 până în anul 2012 dar a ocupat și funcția de viceprimar al Sătmarului și consilier local din partea UDMR.

Iuliu Ilyes vrea din nou la primărie –>> http://goo.gl/2ctmHn

Posted by TV1 Satu Mare on 6 Aprilie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41993"]