Județul Satu Mare prezent la Târgului de Turism din București

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 18, 2016 15:56

Județul Satu Mare prezent la Târgului de Turism din București

În perioada 17-20 noiembrie Județul Satu Mare participă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României de la București în cadrul pavilioanelor Romexpo. Acest expo reunește elita firmelor de profil atât din țară cât și din întreaga lume. Ediția din primăvară a avut peste 22.000 de vizitatori.

Ediția de toamnă are ca principal scop promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarnă și a sezonului estival 2017.

Această expoziție, reprezintă o platformă optimă de prezentare a potențialului turistic sătmărean, realizarea de contacte cu specialiști din domeniu, informarea asupra noutăților legate de profilul specific al evenimentului și nu în ultimul rând, oferă posibilitatea analizei evoluției și dezvoltării celorlalte zone turistice din România, precum și pentru a reînnoi și fideliza relațiile existente.

Județul Satu Mare participă cu un stand de 10 mp, amenajat în stil tradițional, asigurând sustenabilitatea proiectului ”Drumul vinului sătmărean”. Pe toată perioada expoziției vor fi promovate toate regiunile din județ, oferind informații și materiale de informare și promovare celor interesați.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52551"]