Karateka din carei, pe podiumul unei competiţii din Ungaria

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 27, 2014 21:35

Karateka din carei, pe podiumul unei competiţii din Ungaria

Karate-doDuminică, a avut loc competiţia de karate ”AVAS Kupa 2014 Csordás József emlékverseny”, în localitatea Miskolc din Ungaria.

La această competiţie au fost prezenţi 330 de concurenţi, de la 35 cluburi sportive, din 4 ţări: Slovacia, România, Ucraina şi Ungaria.

Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat cu 4 sportivi: Bartincki Attila, Knecht Patrik, Knecht Vivien şi Medvei Edvin, însoţiţi de vicepreşedintele clubului domnul Bartincki Lajos şi antrenorul Dărăban Gheorghe.

Cu această ocazie, dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, preşedintele CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, doreşte sa reamintească faptul că se fac înscrieri la antrenamentele clubului de karate Shotokan, unde ţelul de formare a sportivului este o dezvoltare armonioasă fizică şi spirituală, atât prin sportul de performanţă, cât şi prin sportul pentru toţi.

Sloganul prin care îndrumă părinţii tinerilor spre acest sport minunat, KARATE, fiind:  ”Mai bine zilnic două ore de sport, decât două ore în faţa calculatorului”.

Rezultate:

Bartincki Attila loc 1 kata 16-17 ani,

Bartincki Attila loc 2 kata +18 ani,

Knecht Vivien loc 3 kumite 14-15 ani,

Knecht Patrik loc 3 kata 10-11 ani.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="14036"]